I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Biskvitinis vyniotinis su šokoladiniu kremu ir avietėmis


Ingredientai


Jums reikės Biskvitui:

160 g cukraus

Jums reikės Kremui:

Šviežių aviečių

Jums reikės Dekoravimui:

Cukraus pudros arba kakavos miltelių
  • 1Elektrinio smulkintuvo pagalba išplakti kiaušinius kartu su cukrumi iki vientisos purios masės. Įdėti kupiną šaukštą sūrio kremo ir dar kartą perplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir vėl gerai išplakti iki vientisos masės. Iš lėto srovele pilti aliejų ir nuolat plakti. Gautą masę tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Išimti iš orkaitės ir kartu su kepimo popieriumi padėti ant stalo, kad atvėstų.
  • 2Karšto vandens vonelėje nuolat maišant ištirpinti šokoladą. Išimti dubenį iš vonelės ir ant ištirpusio šokolado nuolat maišant iš lėto pilti nešaltą grietinėlę. Maišyti kol gausis vientisa kremo masė.
  • 3Šokoladinį kremą tolygiai paskirstyti ant biskvito. Ant vieno biskvito krašto išilgai išdėlioti šviežias avietes. Pradedant nuo šio krašto kartu su kepimo popieriumi sukti vyniotinį po truputį atkeliant popierių nuo biskvito. Gautą ritinį suvynioti į kepimo popierių ir palikti porai valandų šaldytuve.
  • 4Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra arba kakavos milteliais ir supjaustyti 1 – 1,5 cm storio griežinėliais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis