I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Bulvių pyragas


Ingredientai


Jums reikės:

0,5 kg bulvių
1 kiaušinio
20 g sviesto
Saujos džiuvėsėlių
Bulvių prieskonių
Druskos
Pipirų
Pipirų
100 g tarkuoto parmezano sūrio
100 g ementalio sūrio
100 g gorgonzolos sūrio
100 g virto kiaulienos kumpio
Šviežių žalumynų: laiškinių česnakų, baziliko arba rozmarino
  • 1Bulves nuskusti ir sutarkuoti per burokinę tarką. Tarkius sumaišyti su kiaušiniu, grietinėle ir bulvių prieskoniais. Įberti druskos ir pipirų pagal skonį.
  • 2Plačią kepimo formą ištepti sviestu ir dugną bei sieneles padengti džiuvėsėliais. Sudėti tarkius ir paspaudžiant išlyginti. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.
  • 3Ant iškepusio pagrindo išdėlioti kumpį, paplešytą sūrį, paibarstyti tarkuotu parmezanu. Vėl pašauti į orkaitę ir kepti apie 10 minučių, kol išsilydys sūris. Patiekti apibarstytą turimais žalumynais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis