I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Cukinijų Brownie


Ingredientai


Jums reikės

100 g cukraus
2 šaukšt. vanilės ekstrakto su sėklomis
1 šaukšt. druskos
3 stiklinės tarkuotos cukinijos

Glajui reikės

  • 1Ištirpinti šokoladą. Jį sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir vanilės ekstraktu, kol gausis vientisa blizgi masė. Atskirame inde sumaišyti birius produktus: miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Į tešlą suberti tarkuotą cukiniją ir gerai permaišyti. Supilti į kepimo formą, išlyginti paviršių ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Palikti atvėsti.
  • 2Glajui išlydyti pienišką šokoladą ir sumaišyti su aliejumi. Užpilti ant atvėsusio pyrago.

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis