I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Cukinijų Brownie


Ingredientai


Jums reikės

100 g cukraus
2 šaukšt. vanilės ekstrakto su sėklomis
1 šaukšt. druskos
3 stiklinės tarkuotos cukinijos

Glajui reikės

  • 1Ištirpinti šokoladą. Jį sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir vanilės ekstraktu, kol gausis vientisa blizgi masė. Atskirame inde sumaišyti birius produktus: miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Į tešlą suberti tarkuotą cukiniją ir gerai permaišyti. Supilti į kepimo formą, išlyginti paviršių ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Palikti atvėsti.
  • 2Glajui išlydyti pienišką šokoladą ir sumaišyti su aliejumi. Užpilti ant atvėsusio pyrago.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis