I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Datulių pyragaičiai su karameliniu padažu


Ingredientai


Pyragaičio tešlai reikės:

270 g datulių
150 ml vandens
120 g sviesto
40 g rudojo cukraus
4 kiaušinių

Karameliniam padažui reikės:

125 g rudojo cukrau
50 tamsaus muskovado cukraus
100 g sviesto
Žiupsnelio drukos
  • 1Datules supjaustyti kubeliais ir apvirti vandenyje, kol suminkštės.
  • 2Cukrų išplakti su kambario temperatūros sviestu. Toliau plakant po vieną įmušti kiaušinius. Jie taip pat turi būti kambario temperatūros. Į gautą masę suberti sausus ingredientus ir sumaišyti iki vientisos masės. Galiausiai po truputį sudėti datules ir atsargiai permaišyti.
  • 3Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
  • 4Dar šiltus pyragėlius dėti į lėkštę ir užpilti karameliniu padažu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis