I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Datulių pyragaičiai su karameliniu padažu


Ingredientai


Pyragaičio tešlai reikės:

270 g datulių
150 ml vandens
120 g sviesto
40 g rudojo cukraus
4 kiaušinių

Karameliniam padažui reikės:

125 g rudojo cukrau
50 tamsaus muskovado cukraus
100 g sviesto
Žiupsnelio drukos
  • 1Datules supjaustyti kubeliais ir apvirti vandenyje, kol suminkštės.
  • 2Cukrų išplakti su kambario temperatūros sviestu. Toliau plakant po vieną įmušti kiaušinius. Jie taip pat turi būti kambario temperatūros. Į gautą masę suberti sausus ingredientus ir sumaišyti iki vientisos masės. Galiausiai po truputį sudėti datules ir atsargiai permaišyti.
  • 3Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
  • 4Dar šiltus pyragėlius dėti į lėkštę ir užpilti karameliniu padažu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis