I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Gaivios salotos su antienos confit


Ingredientai


Jums reikės:

Antienos kulšelių "Confit"
Įvairių salotų ar jų mišinio

Marinuotiems melionams reikės:

Meliono
50 g cukraus
50 g vandens

Marinuotam svogūnui reikės:

1 mėlynojo svogūno
0,5 arb.š. cukraus
Druskos
Pipirų
  • 1Į indą įpilti acto, cukraus ir vandens santykiu 1:1:1 ir pavirti, kol nebesijaus stipraus acto kvapo ir skonio bei patirštės. Turime gauti salstelėjusį sirupą su rūgštele. Leisti atvėsti. Melioną supjaustyti kubeliais ir užpilti šiltu sirupu. Palaikyti apie 10-15 min, kad spėtų pasimarinuoti.
  • 2Nevalytą mėlynąjį svogūną dėti į orkaitę 8-10 minučių 180˚C temperatūroje. Iškepus leisti truputį atvėsti ir nuvalyti. Perpjauti svogūną per pusę ir padaryti "laivelius". Juos sumarinuoti su balzaminiu actu, alyvuogių aliejumi, druska, cukrumi ir šviežiai maltais pipirais.
  • 3Antienos "Confit" pašildyti keptuvėje, nuimti nuo kaulo ir suplėšyti. 1 kulšelės užtenka dviems porcijoms salotų.
  • 4Jau galima viską dėti į lėkštę. Pamarinuotus melionus, salotas, confit ir svogūnus. Papuošimui galima panaudoti krapus ar kitas smulkias žoleles.

Skanaus!


Panašūs receptai

Glazūruota karka su slyvomis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Brownie su lazdyno riešutų kremu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Braškių ir mocarelos salotos su džiovintomis alyvuogėmis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Vištiena kokosų pieno padaže

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Gaivios salotos su antienos confit

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Ukrainietiškos bandelės “pampuškos”

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Šokolado ir kavos keksiukai

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Grilinta vištiena su brokolių garnyru

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Tigrinės krevetės su aštriu mangų ir česnako padažu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Saldūs avinžirnių pyragaičiai

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Sūrio ir špinatų vyniotinis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Lašišos kepsnys su anakardžių ir vynuogių padažu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Azijietiška vištiena su duonos plutele

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Lašišos kepsneliai su gaiviomis salotomis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Cinamoniniai sausainiai su obuoliais “vikšriukai”

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Varškės apkepas

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis