I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

GARDU GARDU chorizo mėsainis


Šis fantastiškas chorizo mėsainis tikrai taps šios vasaros hitu! Sultingas, aromatingas ir labai gardus mėsos paplotėlis, kurio skonį papildo išskirtinis, naminis mėsainių padažas. Tai iš tiesų vienas geriausių grilyje gamintų patiekalų, kuriam nereikia nei daug ingredientų, nei daug laiko. Išbandykite ir mėgaukitės gardžiausiais skoniais be didelių pastangų.

Ingredientai


Padažui jums reikės:

2 valg. š. dūminio skonio barbeque padažo
2 valg. š. kokybiško majonezo
2 valg. š. garstyčių su medumi
1 valg. š. sriracha padažo
2-3 valg. š. agurkų relišo

Taip pat reikės:

300 g maltos brandintos jautienos
4 vnt. mėsainių bandelių
1-2 vnt. didelių pomidorų
1 vnt. mėlynojo svogūno
Keleto salotų lapų
4 vnt. lapelių čederio sūrio
  • 1Visus padažui skirtus ingredientus sudėkite į dubenėlį ir išmaišykite.
  • 2Kepamąsias chorizo dešreles nulupkite ir mėsytę sumaišykite su smulkinta brandinta jautiena ir suformuokite keturis (po 150 g) paplotėlius. Mėsos paplotėlius formuokite truputį didesniu nei bandelė, nes kepant jie šiek tiek susitrauks.
  • 3Mėsainių bandeles perpjaukite per pusę. Rieklėmis supjaustykite pomidorą ir svogūną. Atskirkite salotų lapus.
  • 4Paruoštus mėsos paplotėlius dėkite kepti į iki ~220 °C laipsnių įkaitintą kepsninę tiesiai ant įkaitusių grotelių. Kepkite apie 1 minutę, apverskite, uždėkite sūrį, dar pakepkite 1-2 minutes, kol sūris aptirps ir mėsos paplotėlį ištraukite.
  • 5Mėsainius bandeles taip pat įdėkite į grilį keliasdešimčiai sekundžių, kad lengvai apskrustų.
  • 6Ant apskrudusių abiejų bandelės pusių dėkite po šaukštą pasiruošto padažo, uždėkite 1-2 salotų lapus, po 1-2 riekeles pomidoro ir svogūno, iškepusį mėsos paplotėlį su sūriu ir suvožkite.

Skanaus!


Panašūs receptai

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Turkiško stiliaus picos užkandis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pikantiški chorizo kroketai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Argentinietiškas sumuštinis su chorizo ir čimičiuri

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Brie sūris keptas duonos kepale

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pikantiški kimchi blynai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti įdaryti velniški kiaušiniai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Netikras zuikis įdarytas kiaušiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lašišos tartaras su vasabi avokadu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis