I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Gilioji Čikagos stiliaus pica


Ingredientai


Jums reikės:

100 ml vandens
14 g šviežių mielių
1 arb. šaukštelio cukraus
45 g stambiai maltų kukurūzų miltų
Žiupsnelio druskos

Taip pat jums reikės:

Šiek tiek alyvuogių aliejaus
Šiek tiek kukurūzų miltų
150 g vytintos dešros Fuet Catalan
400-500 g avių pieno sūrio
410 g Kėdainių konservų Marinara padažo
Kelių žiupsnių tarkuoto parmezano sūrio
  • 1Į plaktuvo dubenį supilkite vandenį, suberkite mieles, cukrų, kukurūzų ir kvietinius miltus, druską, supilkite aliejų ir naudojant kablio priedą maišykite 1-2 minutes kol visi ingredientai susimaišys. Vėliau padidinkite greitį ir minkykite apie 10 minučių, kol tešla taps elastinga ir nelimpanti prie kraštų.
  • 2Tešlai išsiminkius paimkite ją aliejuotomis rankomis ir šiek tiek palankstykite, tada dėkite į aliejuotą dubenį ir kildinkite šiltoje vietoje, kol padvigubės.
  • 3Indą kuriame kepsite picą ištepkite aliejumi ir pabarstykite kukurūzų miltais. Įdėkite pakilusią tešlą, paskirstykite per visą kepimo indą, kad tešla užsilenktų ant kraštų ir palikite „pailsėti“ 10-15 minučių.
  • 4Kol tešla „ilsisi“ pasiruoškite įdarą. Vytintą dešrą supjaustykite plonomis riekelėmis, o avių pieno sūrį sutarkuokite.
  • 5„Pailsėjusią“ tešla suformuokite taip, kad pasiektų kepimo indo kraštų viršų. Tolygiai paskirstydami sudėkite sūrį, dešrą ir užpilkite Marinara padažu ir apibarstykite parmezano sūriu.
  • 6Taip paruoštą picą dėkite į iki 220 °C laipsnių įkaitintą orkaitę su kaitinimo iš viršaus ir apačios funkcija ir kepkite apie 30 minučių. Kepimo pabaigoje įjunkite ventiliatoriaus funkciją ir keletą minučių paskrudinkite picos viršų.
  • 7Picai iškepus, palaukite keletą minučių ir tada skanaukite.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis