I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais


GARDU GARDU parduotuvėje klientai mūsų dažnai klausia, kaip dar galima paruošti itališkus virtinukus gnocchi? Todėl šefas Gediminas paruošė super greitą receptą, kuris tikrai nustebins! Gnocchi su ispaniškos kraujinės dešros padažu ir pikantiškais trupiniais. Nors nemėgstantys kraujinės dešros gali net nežiūrėti į šio patiekalo pusę, neapsigaukite, skonis tikrai puikus! Minkšti gnocchi, pikantiškas ispaniškos dešros skonis, traškūs trupiniai su šiek tiek aštrumėlio - fantastiška kombinacija, kurią tikrai verta išbandyti!

Ingredientai


Trupiniams jums reikės:

4-5 riekių padžiūvusios baltos duonos
4-5 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
2 skiltelių česnako
0,5 vnt. citrinos žievelės
1 vnt. čili pipiro
Pundelio šviežių petražolių

Taip pat jums reikės:

Šiek tiek parmezano sūrio
  • 1Pagaminkite pikantiškus trupinius. Duoną susmulkinkite iki trupinių. Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejų, leiskite jam įkaisti ir suberkite trupinius. Maišykite ir kepkite tol, kol tolygiai apskrus. Sumažinkite kaitrą, įspauskite česnaką, įtarkuokite citrinos žievelės, suberkite smulkiai pjaustytą čili pipirą ir dar šiek tiek paskrudinkite. Sumažinkite kaitrą iki minimalios, suberkite smulkintus petražolių lapus, gerai išmaišykite, nukelkite nuo kaitros ir atvėsinkite. Pikantiški trupiniai paruošti.
  • 2Tepamą kraujinę dešrą pašildykite keptuvėje kol išsileis. Į puodą su pasūdytu, užvirusiu vandeniu suberkite gnocchi ir virkite kol iškils į paviršių. Išgriebkite, dėkite į keptuvę su kraujine dešra ir lengvai pakepinkite permaišydami.
  • 3Patiekite apibarstydami pikantiškais trupiniais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Turkiško stiliaus picos užkandis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pikantiški chorizo kroketai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Argentinietiškas sumuštinis su chorizo ir čimičiuri

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Brie sūris keptas duonos kepale

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pikantiški kimchi blynai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis