Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Ingredientai
Trupiniams jums reikės:
4-5 riekių padžiūvusios baltos duonos
4-5 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
2 skiltelių česnako
0,5 vnt. citrinos žievelės
1 vnt. čili pipiro
Pundelio šviežių petražolių
Taip pat jums reikės:
Šiek tiek parmezano sūrio
- 1Pagaminkite pikantiškus trupinius. Duoną susmulkinkite iki trupinių. Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejų, leiskite jam įkaisti ir suberkite trupinius. Maišykite ir kepkite tol, kol tolygiai apskrus. Sumažinkite kaitrą, įspauskite česnaką, įtarkuokite citrinos žievelės, suberkite smulkiai pjaustytą čili pipirą ir dar šiek tiek paskrudinkite. Sumažinkite kaitrą iki minimalios, suberkite smulkintus petražolių lapus, gerai išmaišykite, nukelkite nuo kaitros ir atvėsinkite. Pikantiški trupiniai paruošti.
- 2Tepamą kraujinę dešrą pašildykite keptuvėje kol išsileis. Į puodą su pasūdytu, užvirusiu vandeniu suberkite gnocchi ir virkite kol iškils į paviršių. Išgriebkite, dėkite į keptuvę su kraujine dešra ir lengvai pakepinkite permaišydami.
- 3Patiekite apibarstydami pikantiškais trupiniais.