I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais


Ingredientai


Trupiniams jums reikės:

4-5 riekių padžiūvusios baltos duonos
4-5 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
2 skiltelių česnako
0,5 vnt. citrinos žievelės
1 vnt. čili pipiro
Pundelio šviežių petražolių

Taip pat jums reikės:

Šiek tiek parmezano sūrio
  • 1Pagaminkite pikantiškus trupinius. Duoną susmulkinkite iki trupinių. Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejų, leiskite jam įkaisti ir suberkite trupinius. Maišykite ir kepkite tol, kol tolygiai apskrus. Sumažinkite kaitrą, įspauskite česnaką, įtarkuokite citrinos žievelės, suberkite smulkiai pjaustytą čili pipirą ir dar šiek tiek paskrudinkite. Sumažinkite kaitrą iki minimalios, suberkite smulkintus petražolių lapus, gerai išmaišykite, nukelkite nuo kaitros ir atvėsinkite. Pikantiški trupiniai paruošti.
  • 2Tepamą kraujinę dešrą pašildykite keptuvėje kol išsileis. Į puodą su pasūdytu, užvirusiu vandeniu suberkite gnocchi ir virkite kol iškils į paviršių. Išgriebkite, dėkite į keptuvę su kraujine dešra ir lengvai pakepinkite permaišydami.
  • 3Patiekite apibarstydami pikantiškais trupiniais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pyragėliai su obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grikių blyneliai su įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis