I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Gruzdinti įdaryti velniški kiaušiniai


Paskutinės minutės patiekalas Velykoms. Jei jau atsibodo tradiciniai įdaryti kiaušiniai, kuriuos valgote kasmet, išbandykite gruzdintus kiaušinius su aštresniu įdaru. Ir jums visai nereikės gaišti tam daug laiko ar skleisti nemalonių, kepančio aliejaus kvapų namuose, nes čia į pagalbą mums ateina Electrolux karšto oro gruzdintuvė. Šį patiekalą paruošite lengvai ir greitai, o rezultatas – pranoks lūkesčius.

Ingredientai


Jums reikės:

100 g panko džiūvėsėlių
100 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
2-3 vnt. kiaušinių plakiniui
8-10 vnt. laisvai laikomų vištų kietai virtų kiaušinių
1 arb. š. dižono garstyčių
1 valg. š. riebios grietinės
3 valg. š. majonezo
Žiupsnelio druskos
Šiek tiek šviežiai maltų juodųjų pipirų
1 valg. š. sriracha padažo
Šiek tiek maltos rūkytos paprikos
Mėgstamų žalumynų (pasirinktinai)
  • 1Viename indelyje sumaišykite panko džiūvėsėlius su parmezano sūriu. Kitame inde išplakite 2-3 kiaušinius plakiniui. Į trečią indą suberkite miltus.
  • 2Kietai virtus kiaušinius perpjaukite per pusę išilgai ir į atskirą dubenį išimkite jų trynius. Baltymus labai atsargiai apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir nuvarvinus kiaušinio perteklių – džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje. Paniruotus kiaušinio baltymus dėkite kepti į iki 200 °C laipsnių įkaitintą oro gruzdintuvę ir kepkite 5 minutes. Taip paruoškite visus turimus kiaušinių baltymus.
  • 3Kol gruzdinti kiaušinių baltymai pravės, pasidarykite įdarą. Anksčiau išimtus kiaušinių trynius pertrinkite, sudėkite garstyčias, grietinę, majonezą, siracha padažą, įberkite druskos ir šviežiai maltų pipirų, viską gerai išmaišykite.
  • 4Gruzdintus kiaušinius įdarykite paruoštu įdaru. Jei turite, naudokite konditerinį švirkštą gražiai formai išgauti. Pagardinkite malta rūkyta paprika ir norimais žalumynais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Turkiško stiliaus picos užkandis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pikantiški chorizo kroketai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Argentinietiškas sumuštinis su chorizo ir čimičiuri

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Brie sūris keptas duonos kepale

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pikantiški kimchi blynai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti įdaryti velniški kiaušiniai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Netikras zuikis įdarytas kiaušiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lašišos tartaras su vasabi avokadu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis