I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Gruzdinti įdaryti velniški kiaušiniai


Paskutinės minutės patiekalas Velykoms. Jei jau atsibodo tradiciniai įdaryti kiaušiniai, kuriuos valgote kasmet, išbandykite gruzdintus kiaušinius su aštresniu įdaru. Ir jums visai nereikės gaišti tam daug laiko ar skleisti nemalonių, kepančio aliejaus kvapų namuose, nes čia į pagalbą mums ateina Electrolux karšto oro gruzdintuvė. Šį patiekalą paruošite lengvai ir greitai, o rezultatas – pranoks lūkesčius.

Ingredientai


Jums reikės:

100 g panko džiūvėsėlių
100 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
2-3 vnt. kiaušinių plakiniui
8-10 vnt. laisvai laikomų vištų kietai virtų kiaušinių
1 arb. š. dižono garstyčių
1 valg. š. riebios grietinės
3 valg. š. majonezo
Žiupsnelio druskos
Šiek tiek šviežiai maltų juodųjų pipirų
1 valg. š. sriracha padažo
Šiek tiek maltos rūkytos paprikos
Mėgstamų žalumynų (pasirinktinai)
  • 1Viename indelyje sumaišykite panko džiūvėsėlius su parmezano sūriu. Kitame inde išplakite 2-3 kiaušinius plakiniui. Į trečią indą suberkite miltus.
  • 2Kietai virtus kiaušinius perpjaukite per pusę išilgai ir į atskirą dubenį išimkite jų trynius. Baltymus labai atsargiai apvoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir nuvarvinus kiaušinio perteklių – džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje. Paniruotus kiaušinio baltymus dėkite kepti į iki 200 °C laipsnių įkaitintą oro gruzdintuvę ir kepkite 5 minutes. Taip paruoškite visus turimus kiaušinių baltymus.
  • 3Kol gruzdinti kiaušinių baltymai pravės, pasidarykite įdarą. Anksčiau išimtus kiaušinių trynius pertrinkite, sudėkite garstyčias, grietinę, majonezą, siracha padažą, įberkite druskos ir šviežiai maltų pipirų, viską gerai išmaišykite.
  • 4Gruzdintus kiaušinius įdarykite paruoštu įdaru. Jei turite, naudokite konditerinį švirkštą gražiai formai išgauti. Pagardinkite malta rūkyta paprika ir norimais žalumynais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultinga vištienos krūtinėlė su aromatingu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Miso grikiai su grybais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kreminė moliūgų sriuba su krevetėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Dešrelės su ypatingu padažu ir bulvių koše

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi čeburekai su aviena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rudeninis vištienos troškinys su grybais ir sviestiniais pyragėliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rikotos virtinukai gnudi su raudonuoju pesto

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Spaghetti su sultingais jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis