I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Įdaryta paprika


Ingredientai


Jums reikės:

300 g kiaulienos faršo
4 vidutinių paprikų
1 kiaušinio
100 g tarkuoto parmezano sūrio
1 skiltelės česnako
Druskos
Pipirų
1 arb. š. Susijęs vaizdas kiaulienos prieskonių
Rūkyto alyvuogių aliejaus
  • 1Paprikas nuplauti ir nupjauti „kepurėles“ ties koteliu. Išskobti vidų, įtrinti jį druska ir apversti, kad išbėgtų skystis. Į faršą įmušti kiaušinį, įberti didžiąją dalį tarkuoto parmezano sūrio, supilti grietinėlę, suberti smulkintą česnaką, kiaulienos prieskonius, įdėti druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišyti.
  • 2Užpildyti paprikas mėsos įdaru ir sustatyti kepimo inde. Apibarstyti likusiu parmezano sūriu ir pašauti į iki 180°C įkaitintą orkaitę. Kepti 40-60 minučių, priklausomai nuo paprikų dydžio. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, uždėti „kepurėles“. Iškepusias paprikas patiekti apšlakstytas rūkytu alyvuogių aliejumi.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis