I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Įdarytas moliūgas


Ingredientai


Jums reikės:

1 moliūgo
1 kalakutienos krūtinėlės puselės
1 šalotinio svogūno
400 g smulkintų konservuotų pomidorų tyrės
50 g tarkuoto parmezano sūrio
Žiupsnelio persilado prieskonių
Žiupsnelio druskos
  • 1Nupjauti moliūgo viršūnėlę ir nupjauti nuo jos sėklų masę. Pačio moliūgo vidų išskobti peilio ir šaukšto pagalba bei palikti maždaug 2 cm storio sienelę. Išimtą dalį moliūgo minkštimo be sėklų supjaustyti kubeliais.
  • 2Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti maždaug 2-3 cm storio kubeliais ir susmulkinti svogūną.
  • 3Keptuvėje įkaitinti aliejų, įberti žiupsnelį persilado prieskonių ir sudėti supjaustytą kalakutienos krūtinėlę. Įberti druskos, pipirų ir apkepinti iš abiejų pusių, įpilti šlakelį balzaminio acto ir išmaišyti. Tada suberti moliūgo kubelius ir supilti pomidorų tyrę. Viską išmaišyti, patroškinti 2-3 minutes ir gautą masę supilti į moliūgo vidų. Įdėti kreminio mėlynojo pelėsio sūrio ir apibarstyti parmezano sūriu. Moliūgą uždengti nupjauta viršūnėle ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje vieną valandą.
  • 4Patiekti sriubos dubenėliuose.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis