I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis


Turbūt jau pastebėjote, kad mes labai mėgstame greitai ir lengvai pagaminamus patiekalus, todėl ir šį kartą dalinamės būtent tokiu receptu.

Jorkšyro pudingas su kepamosiomis chorizo dešrelėmis yra tikrai puikus ir sotus pietų patiekalas, kuriuo pamaitinsite visą šeimą. Paruošite vos per 10 minučių ir beliks palaukti, kol iškeps. Prie jo puikiai tiks žaliosios šparaginės pupelės ir naudojimui jau paruoštas Home Chef padažas. Štai ir idėja jūsų pietums.

Ingredientai


Jums reikės:

6 vnt. kepamųjų chorizo dešrelių
6 vnt. kepamųjų baltųjų chorizo dešrelių
Šakelės rozmarino
6 valg. šaukštų kokybiško alyvuogių aliejaus

Tešlai jums reikės:

315 g išsijotų kvietinių miltų
375 ml riebaus pieno
Žiupsnio druskos
5 vnt. laisvai laikomų vištų kiaušinių

Taip pat jums reikės:

6 valg. šaukštų karamelizuotų svogūnų
1 valg. šaukšto kokybiško alyvuogių aliejaus
2 vnt. skiltelių česnako
Šakelės šviežio čiobrelio
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio šviežiai maltų pipirų
  • 1Dešreles lengvai apkepkite keptuvėje kartu su rozmarino šakele.
  • 2Į aukštesnį kepimo indą įpilkite alyvuogių aliejų, kad pasidengtų visas dugnas. Taip paruoštą kepimo indą įdėkite į šaltą orkaitę ir įjunkite kaisti iki 220 °C laipsnių su ventiliatoriaus funkciją. Kaitinkite, kol įkais orkaitė ir dar 5 minutes po to, aliejus turi būti ypatingai karštas.
  • 3Į dubenį sudėkite miltus, supilkite pieną, įberkite žiupsnį druskos ir įmuškite kiaušinius. Plakiklio ar kokteilinės pagalba plakite ne mažiau kaip 2 minutes.
  • 4Atsargiai išimkite įkaitusį kepimo indą iš orkaitės (aliejus turi būti labai karštas), sudėkite apskrudusias dešreles, sudėkite karamelizuotus svogūnus ir užpilkite paruošta tešla. Pilant tešlą pasistenkite, kiek įmanoma, neužpilti ant dešrelių. Gražinkite kepimo indą su paruoštu pudingu atgal į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 25 minutes.
  • 5Kol pudingas kepa, pasiruoškite garnyrą. Į prikaistuvį su verdančiu vandeniu sudėkite šparagines pupeles ir pavirkite kol lengvai suminkštės. Ištraukite pupeles ir iš karto sudėkite jas į ledinį vandenį, kad išlaikytų kuo daugiau maistinių savybių ir gražią spalvą.
  • 6Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir lengvai apkepkite susmulkintą česnaką kartu su čiobreliu (keliasdešimt sekundžių). Sudėkite atšaldytas bei nusausintas pupeles, įberkite druskos, šviežiai maltų pipirų ir labai lengvai apkepkite.
  • 7Iškepusį pudingą patiekite su paruoštu garnyru ir pasirinktu Home chef padažu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis