I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodi makaronai su krevetėmis ir chorizo


Jei norite palikti įspūdį savo šeimai ar užsukusiems svečiams, paruoškite jiems juodai skanius makaronus su krevetėmis, chorizo ir Kėdainių konservai Marinara padažu. Tai greitas ir efektingas patiekalas, kuris tikrai nustebins savo išvaizda ir neapvils skoniu. Visų reikalingų produktų galite turėti savo spintelėje/šaldiklyje, tad bet kada galėsite mėgautis restorano lygio patiekalu.

Juodieji makaronai su sepijų rašalu - išskirtinis produktas, kurio pagalba galite kurti gurmaniškus skonius be dideliųpastangų, tad belieka tik išbandyti.

Ingredientai


Jums reikės:

500 g nevirtų krevečių su kiautais
2 skiltelių česnako
2 stiklinių vandens
110 g vytintos ispaniškos aštrios kiaulienos dešros užtepėlės
435 ml Kėdainių konservų Marinara padažo
500 g makaronų su sepijų rašalu
  • 1Nuvalykite krevetes, tačiau kiautų neišmeskite. Į prikaistuvį įpilkite aliejaus, suverskite krevečių lukštus, įdėkite patraiškyto česnako skilteles ir apkepkite kol pradės raudonuoti, tada supilkite vandenį ir uždenkite. Sumažinus kaitrą į šiek tiek mažesnę nei vidutinė, palikite virti apie 10-15 minučių.
  • 2Nuvalytas krevetes perpjaukite išilgai. Į įkaitintą keptuvę sudėkite vytintos dešros užtepėlę ir pakepkite kol išsiskirs riebaliukai. Sudėkite krevetes ir kepkite ne ilgiau kaip vieną minutę. Iškepus krevetes išimkite į dubenį.
  • 3Į keptuvę kurioje kepė krevetės supilkite išvirtą ir perkoštą sultinį, jį nugarinkite maždaug perpus. Sudėkite Marinara padažą ir pakepinkite kol užkais, įdėkite druskos ar pipirų pagal skonį.
  • 4Makaronus išvirkite pagal gamintojo instrukciją ir sudėkite į paruoštą padažą. Įpilkite šlakelį vandens, kuriame virė makaronai ir gerai permaišykite.
  • 5Paruoštus makaronus dėkite į lėkštę, sudėkite norimą kiekį krevečių ir pagardinkite šviežiu baziliku.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis