I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodojo šokolado pyragas su vyšniomis


Ingredientai


Jums reikės pyragui:

120 g cukraus
160 g sviesto
Žiupsnelio druskos

Jums reikės kremui:

50 g sviesto
Vyšnių uogienės

Jums reikės papuošimui:

  • 1Į prikaistuvį įdėti pusę sviesto ir kaitinti ant vidutinės kaitros, suberti šokoladą ir nuolat maišyti. Kai masė beveik ištirpsta, sudėti likusią dalį sviesto ir šokoladą. Nuolat maišant ištirpinti iki vientisos blizgios masės, bet ne perkaitinti, ir nukelti nuo kaitros. Atskirame inde sumaišyti birius produktus: miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Į šokolado masę nuolat maišant supilti kiaušinių plakinį ir suberti birių produktų mišinį. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Supilti į kepimo formą, išlyginti paviršių ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Iškepusį atvėsinti.
  • 2Užvirti grietinėlę, suberti į ją šokoladą ir maišant ištirpinti. Nukelti nuo ugnies ir sudėti kambario temperatūros sviestą, ištirpinti iki vientisos blizgios masės. Atvėsusį pyragą apibarstyti uogienės vyšniomis ir iš lėto užpilti pravėsusiu kremu. Atšaldyti šaldytuve, išimti iš formos, apibarstyti šokolado drožlėmis ir patiekti su plakta grietinėle.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis