I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Juodojo šokolado pyragėlis „Lava Cake“ su avietiniais ledais


Ingredientai


Jums reikės pyragėliui:

110 g sviesto
4 kambario temperatūros kiaušinių
80 g cukraus
Saujos šaldytų aviečių

Jums reikės ledams:

500 g šaldytų aviečių
3 valg. š. cukraus pudros
  • 1Prikaistuvyje išlydyti sviestą, nukelti nuo kaitros ir suberti į jį šokoladą. Maišyti, kol šokoladas ištirps.
  • 2Elektrinio plakiklio pagalba išplakti kiaušinius kartu su cukrumi iki purios masės. Nenutraukti plakimo ir po truputį supilti šokolado masę. Tada suberti miltus ir išplakti iki vientisos blizgios masės. Leisti gautai masei bent valandą pailsėti šaldytuve. Po to masę sudėti į konditerinį maišelį ir ja užpildyti keksiukų formeles iki vidurio. Tada įdėti po dvi šaldytas avietes ir jas vėl uždengti šokoladine mase. Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje 9-10 minučių.
  • 3Šaldytas avietes sudėti į elektrinį smulkintuvą ir sumalti. Įberti cukraus pudros ir viską permalti. Malimo metu po truputį supilti grietinėlę ir pasiflorų tyrę. Viską sumalti iki vientisos masės.
  • 4Iškepusius pyragėlius patiekti karštus su ledais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis