I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Kakaviniai sausainiai su balzaminio acto įdaru


  • 1Sumaišyti birius produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės. Tada po truputį pilti į sviesto masę kambario temperatūros trynius ir gerai išmaišyti iki vientisos masės. Suberti birius produktus ir gerai išmaišyti. Konditerinio maišelio pagalba išspausti vienodo dydžio rutuliukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Iškepusius atvėsinti.
  • 2Užvirti grietinėlę ir supilti ją ant šokolado apipilto balzaminiu actu. Gerai išmaišyti, kol šokoladas ištirps. Tada po truputį dėti kambario temperatūros sviestą ir gerai išmaišyti iki blizgios masės. Atvėsinti iki kambario temperatūros. Konditerinio maišelio pagalba pertepti sausainių puseles ir formuoti sausainukus iš dviejų dalių.

Skanaus!


Panašūs receptai

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis