I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Kavos ir šokolado putėsių desertas


Ingredientai


Susainiams reikės:

Sausainių damų pirštelių
Puodelio kavos

Kremui reikės:

50 g cukraus pudros
50 g stiprios kavos
  • 1Želatinos lapelį išbrinkinti šaltame vandenyje.
  • 2Į prikaistuvį supilti 50 g stiprios kavos ir šokoladą. Tirpinti ant mažos kaitros pastoviai maišant, kol šokoladas pilnai ištirps. Įdėti išprinkintą želatiną ir permaišyti. Palikti atvėsti.
  • 3Grietinėlę lengvai išplakti su cukraus pudra. Turi būti labai lengva, dar bėganti nuo šaukšto konsistencija, per daug išpurenti nereikia.
  • 4Maišant grietinėlę šluotele po truputį supilti pravėsusią šokolado bei kavos masę. Masė iš karto pradeda tirštėti ir maišyti jau reiktų pabaigti silikonine mentele.
  • 5Sausainius sulaužyti į kelias dalis, po vieną merkti į kavą ir sudėti į desertinių taurių dugną. Ant viršaus pilti kremą. Palaikyti šaldytuve, kol atvės ir sustings.
  • 6Prieš patiekiant galima įvairiai papuošti: plakta grietinėle, riešutais, smulkintu šokoladu, trupintais damų pirštelių sausainiais, kakava.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis