I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Keksiukai su cukinijomis (12 vnt.)


Ingredientai


Tešlai reikės:

3 kiaušinių
100 ml pieno
80 g rikotos sūrio
80 tarkuoto parmezano sūrio
Druskos
Pipirų
1-2 nedidelių cukinijų (apie 400 g)
12 vyšninių pomidoriukų
  • 1Su bulvių skustuku ar peiliu atrėžti 12 pailgų cukinijos griežinėlių. Likusią cukiniją supjaustyti mažais kubeliais ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Paskaninti druska, pipirais ir šlakeliu balzaminio acto. Kai cukinijos suminkštėja, nukelti nuo kaitros ir palikti pravėsti.
  • 2Kiaušinius išplakti su pienu. Sumaišyti su rikotos ir parmezano sūriais, miltais, kepimo milteliais ir Persilade prieskoniais. Suberti keptas cukinijas ir permaišyti.
  • 3Į keksiukų formeles su popierinėmis formelėmis dėti po cukinijos griežinėlį ir užpildyti paruošta tešla. Įspausti po vyšninį pomidoriuką.
  • 4Kepti iki 180° įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis