I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Keptuvėje kepta starkio arba upėtakio filė


Ingredientai


Jums reikės:

1 starkio filė arba 1 upėtakio filė
300 g sultenės salotų
300 g vyšninių pomidoriukų
20 g sviesto
Druskos
Pipirų
Persilado prieskonių
  • 1Perpjauti filė per pusę, nuplauti ir labai gerai nusausinti. Keptuvėje išlydyti sviestą, įberti persilado prieskonių ir sudėti žuvį oda žemyn. Kepti iki iškepa iki pusės filė, tada apversti, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu ir pilnai iškepti.
  • 2Garnyrą pasirinkti pagal skonį: tinka, bulvės, ryžiai, perlinis kuskusas. Rekomenduojame su šviežiomis sultenės salotomis ir vyšniniais pomidoriukais. Padažas salotoms: 3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 valg. šaukštas baltojo balzaminio acto, žiupsnelis druskos ir pipirų.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis