I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Klasikiniai naminiai ledai


  • 1Kadangi naudojama pasterizuota kiaušinių trynių masė, taigi nebereikia papildomai kaitinti išplaktų trynių, kad jie būtų saugūs valgyti. Visas gaminimo procesas tampa paprastesnis. Visų pirma reikia išplakti trynių masę su cukrumi, kol ji taps šviesiai geltona, kreminė.
  • 2Atskirame inde išplakti grietinėlę ir mases sujungti.
  • 3Įpilti pieną ir pasirinktinai vanilės ekstraktą ar pistacijų pastą. Trumpai perplakti, kad masė taptų vientisa.
  • 4Supilti į indą ir dėti į šaldiklį. Kad ledai butų puresni, kelis kartus kas valandą ledus permaišyti. Pilnai sušalusius ledus prieš valgant rekomenduojama palaikyti apie 10 min. kambario temperatūroje.

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis