I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Konservuotu tunu įdarytos cukinijos


Ingredientai


Jums reikės:

2 nedidelių cukinijų
6 valg. š. konservuoto tuno
3 valg. š. kedro riešutų
3 valg. š. džiuvėsėlių
1 valg. š. kaparėlių
2 kiaušinių
5-6 gabaliukų ančiuvių filė
1 svogūno
100 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
Žiuspnelio persilado prieskonių
  • 1Cukinijas įdėti į puodą su verdančiu vandeniu ir pavirti 2 minutes. Ištraukti iš puodo ir panardinti į dubenį su labai šaltu vandeniu (geriausia su ledukais), kad neprarastų ryškios žalios spalvos, bei palikti, kad atvėstų.
  • 2Į kitą dubenį sudėti konservuotą tuną, kaparėlius, džiuvėselius, kedro riešutus, įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
  • 3Svogūną susmulkinti kartu su ančiuvių filė gabaliukais. Suberti juos į tuno masę, sudėti didžiąją dalį tarkuoto parmezano sūrio ir vėl viską gerai permaišyti.
  • 4Atvėsusias cukinijas perpjauti per pusę išilgai ir išskobti sėklų masę. Užpildyti puseles tuno įdaru ir padaryti kalnelius.
  • 5Įdarytas cukinijas suguldyti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, pašlakstyti alyvuogių aliejumi bei pabarstyti likusia dalimi tarkuoto parmezano sūrio.
  • 6Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
  • 7Iškepusias pabarstyti persilado prieskoniais ir pašlakstyti juoduoju balzaminiu actu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis