I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Lazdyno riešutų morenginis biskvitas su šokoladiniu kremu ir šviežiomis uogomis


Ingredientai


Jums reikės:

Biskvitui:

80 g lazdyno riešutų
25 g greito paruošimo sorgų košės (arba kvietinių miltų)
50 g cukraus pudros
100 g cukraus

Šokoladiniam kremui:

20 g sviesto

Papuošimui:

Šviežių uogų (braškių, aviečių, šilauogių)
  • 1Lazdyno riešutus susmulkinti ir sumaišyti su greito paruošimo sorgų koše (arba miltais) bei cukraus pudra. Kiaušinių baltymus išplakti su cukrumi iki standžių putų. Birų mišinį lopetelės pagalba atsargiai įmaišyti į išplaktus kiaušinių baltymus iki vientisos masės. Konditerinio maišelio pagalba masę paskleisti kepimo formoje ir kepti 18-20 minučių iki 190°C įkaitintoje orkaitėje. Kol biskvitas atvės, paruoši šokoladinį kremą: užvirti grietinėlę ir užpilti ant inde suberto šokolado. Išmaišyti iki vientisos masės. Į atvėsusią iki maždaug 35°C temperatūros šokolado masę sudėti smulkintą sviestą ir maišyti, kol ištirps, o masė taps vientisa ir blizgi. Konditerinio maišelio pagalba ant atvėsusio morenginio biskvito paskleisti šokoladinį kremą ir papuošti šviežiomis uogomis bei apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis