I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Madeleinų pyragas


Ingredientai


Biskvitui reikės:

1 arb. š. druskos
3 kiaušinių
80 g medaus
30 g pieno
120 g tirpinto sviesto
1 citrinos

Kremui reikės:

120 g cukraus pudros

Pyrago dekorui reikės:

Braškių
Šilauogių
Aviečių
Trešnių
  • 1Inde sumaišyti visus birius ingredientus. Kitame inde išpurenti kiaušinius su medumi. Į gautą masę supilti birius ingredientus ir atsargiai išmaišyti silikoninės mentelės pagalba. Tuomet supilti pieną ir po truputį maišant pilti lydytą sviestą. Įtarkuoti šiek tiek citrinos žievelės ir permaišyti, kad skonis gerai pasiskirstytų.
  • 2Kepimo formą ištepti sviestu ir tešlą supilti į kepimo formą. Kepti iki 175°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių konvekciniu režimu.
  • 3Visus kremui skirtus ingredientus sudėti į katiliuką ir plakti iki purios masės. Paruoštu kremu konditerinio maišelio ir antgalio pagalba dekoruoti atvėsusį biskvitą. Šiek tiek palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų ir būtų stabilesnis.
  • 4Tuomet belieka tortą dekoruoti uogomis. Jų tikrai nereikia gailėti, kadangi jos suteikia tiek nuostabų vaizdą, tiek gaivaus skonio.

Skanaus!


Panašūs receptai

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Varškės keksas su traškiu užpilu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plėšomas cinamoninių bandelių pyragas Monkey bread

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis