I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Marcipaninis pyragas su baltojo šokolado kremu ir šviežiomis avietėmis


Ingredientai


Jums reikės:

70 g sviesto

Kremui:

1 arb. š. vanilinės cukraus pudros

Dekoravimui:

Šviežių aviečių
Šviežios mėtos lapelių
Cukraus pudros
  • 1Elektrinio smulkintuvo pagalba susmulkinti marcipaną kartu su kiaušiniais iki vientisos masės. Išpilti masę iš smulkintuvo į dubenį ir elektrinio rankinio plakiklio pagalba gerai išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir dar kartą gerai perplakti. Iš lėto pilti išlydytą sviestą ir nuolat plakti iki vientisos blizgios masės. Supilti tešlą į kepimo formą ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
  • 2Grietinėlę pakaitinti iki 60°C. Šokolado granules arba smulkintą šokoladą sumaišyti su vaniline cukraus pudra. Ant jo užpilti karštą grietinėlę ir elektrinio rankinio smulkintuvo pagalba išplakti iki kreminės konsistencijos.Uždengti indą maistine plėvele ties kremo paviršiumi ir palikti nakčiai šaldytuve. Prieš dekoravimą elektrinio rankinio plaktuvo pagalba perplakti masę iki standžių putų. Supilti kremą į konditerinį maišelį ir dekoruoti atvėsusio pyrago paviršių. Išdėlioti šviežias avietes ir mėtos lapelius, pabarstyti cukraus pudra.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis