I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Meduoliniai sausainiai


Ingredientai


Jums reikės:

125 g sviesto
1 kiaušinio
125 g cukraus pudros
40 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“
  • 1Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra iki purios masės, į kurią įmušti kiaušinį ir lėtai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į sviestinę masę ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti 3 mm storio tešlą ir formelių pagalba išspausti sausainius. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 7-9 min. Atvėsusius rekomenduojame puošti dekoravimo glaistu „Royal Icing“.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis