I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Meduolinis keksas su pusiau džiovintais vaisiais ir cukatais


Ingredientai


Jums reikės:

540 ml pieno
180 ml aliejaus
400 g cukraus
110 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“
Didelės saujos įvairių pusiau džiovintų vaisių pagal skonį (figų, slyvų, bananų)
Saujelės apelsinų cukatų kubelių
  • 1Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, pieną ir viską gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į plakinį ir išmaišyti iki vientisos masės. Suberti pusiau džiovintus vaisius ir cukatus. Vėl viską išmaišyti ir supilti tešlą į kepimo formą storu sluoksniu. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis