I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Meduolinis keksas su pusiau džiovintais vaisiais ir cukatais


Ingredientai


Jums reikės:

540 ml pieno
180 ml aliejaus
400 g cukraus
110 g mišinio meduoliniams kepiniams „GEWÜRZTRIEB“
Didelės saujos įvairių pusiau džiovintų vaisių pagal skonį (figų, slyvų, bananų)
Saujelės apelsinų cukatų kubelių
  • 1Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, pieną ir viską gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su meduolinių kepinių mišiniu, suberti į plakinį ir išmaišyti iki vientisos masės. Suberti pusiau džiovintus vaisius ir cukatus. Vėl viską išmaišyti ir supilti tešlą į kepimo formą storu sluoksniu. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis