I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Medžiotojų vištienos troškinys


Ingredientai


Jums reikės:

250 g ryžių
600 g vištienos blauzdelių be sąnario
400 g konservuotų smulkintų pomidorų
1 didelės morkos
1 saliero stiebo
1 svogūno
1-2 skiltelių česnako
Žiupsnelio druskos
Vištienos prieskonių
Šviežio rozmarino šakelės
  • 1Daržoves nuskusti, nulupti ir supjaustyti stambesniais gabaliukais. Troškintuve įkaitini aliejų, įmesti neluptą česnako skiltelę ir trumpai pakepinti, kad paskleistų kvapą. Tada ant didelės kaitros apskrudinti vištienos blauzdeles iš visų pusių ir gausiai pašlakstyti balzaminiu actu. Suberti daržoves ir maišant pakepinti. Tada supilti smulkintų konservuotų pomidorų tyrę, sumažinti kaitrą, įpilti porą samčių verdančio vandens, įberti vištienos prieskonių ir druskos. Viską gerai išmaišyti, uždengti troškintuvą dangčiu ir troškinti ant silpnos kaitros apie 40 minučių. Pasūdytame vandenyje išvirti ryžius, nukošti ir sumaišyti su sviestu. Patiekti su vištienos troškiniu, apibarstyti šviežiu rozmarinu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis