I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Mėlynųjų bulvių virtinukai „Gnocchi“


Ingredientai


Jums reikės:

Virtinukams:

500 g mėlynųjų bulvių
1 kiaušinio
Saujelės smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
Muskato riešuto
1 ekologiško sultinio kubelio
Žiupsnelio druskos

Padažui:

150-200 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
Žiupsnelio maltų įvairių pipirų mišinio

Dekoravimui reikės:

Žiupsnelio smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
Šviežios mėtos lapelių
  • 1Bulves išvirti su lupena. Šiek tiek atvėsinti, nulupti ir sutrinti arba sumalti. Suberti į jas miltus, įberti druskos, pora žiupsnelių tarkuoto parmezano sūrio, įtarkuoti muskato riešuto, įmušti kiaušinį. Viską išmaišyti ir išminkyti iki vientisos masės. Ant darbastalio išvolioti norimo storio ritinėlius ir sujaustyti gabaliukais.
  • 2Gilesnėje keptuvėje užvirti grietinėlę, įberti arba įmalti įvairių pipirų mišinio, išmaišyti ir tada po truputį suberti tarkuotą parmezano sūrį bei nuolat maišyti iki sūris ištirps.
  • 3Puode užvirti vandenį, įmesti sultinio kubelį, ištirpinti ir sudėti virtinukus. Kai virtinukai iškyla išgriebti juos ir sudėti į padažą, išmaišyti.
  • 4Patiekti gilesnėse lėkštėse, apibarstyti tarkuotu parmezano sūriu ir dekoruoti šviežios mėtos lapeliais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis