I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Menkės file su ančiuvių džiuvėsėliais


Ingredientai


Jums reikės:

4 menkių file
4 riekelių norimos duonos (ne šviežios)
4 ančiuvių file
20 g kaparėlių
1 raudonojo svogūno
Šaldyto daržovių mišinio kepimui Bonduelle
1 šaukštelio cukraus
Sviesto
Persilade prieskonių
Druskos
Pipirų
  • 1Daržoves paskaninti Persilade prieskoniais, pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 25 min.
  • 2Duoną susmulkinti iki trupinių trintuvo pagalba. Tuomet į trintuvą sudėti ančiuvius, kaparėlius, šiek tiek druskos, pipirų ir įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus. Dar kartą permalti, kol masė gerai išsimaišys.
  • 3Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepti menkių file ir atsargiai sudėti į kepimo skardą. Keptuvėje sviestą palikti, padidinti kaitrą ir jame apkepti džiuvėsius. Juos užpilti ant menkių file ir dėti kelioms mitutėm į orkaitę šalia jau kepančių daržovių.
  • 4Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apskrudinti pusžiedžiais pjaustytą svogūną, užberti cukraus ir maišyti, kol karamelizuosis. Pašlakstyti balzaminiu actu ir dar minutę patroškinti. Karamelizuoti svogūnai labai tinka prie keptų daržovių.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis