I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Mieliniai vafliai su balto šokolado kremu


Ingredientai


Jums reikės:

Kremui:

Vafliams:

3 kiaušinių
50 g cukraus
300 ml pieno
10 g šviežių mielių
130 g išlydyto sviesto

Dekoravimui:

Šviežių uogų
Šviežios mėto lapelių
Cukraus pudros
  • 1Prikaistuvyje užvirti grietinėlę ir užpilti ją ant dubenyje suberto šokolado. Gerai išmaišyti, kol šokoladas ištirps ir palikti, kad atvėstų.
  • 2Pašildyti iki 40°C pieną ir jame ištirpinti mieles su 1 arb. š. cukraus.
  • 3Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi. Išlydyti sviestą ir supilti jį į kiaušinių plakinį. Viską gerai perplakti iki vientisos masės. Tada suberti miltus, išmaišyti ir po truputį pilti pieno bei mielių mišinį. Viską gerai išmaišyti iki vientisos skystokos masės. Palikti nakčiai šaldytuve, kad tešla subręstų.
  • 4Kepti įkaitintoje ir aliejumi išteptoje vaflinėje iki auksinio atspalvio. Neperkepti: vafliai turi būti iš išorės traškūs, o viduje - minkšti.
  • 5Atvėsusią grietinėlės ir šokolado masę išplakti iki standžių putų ir sudėti į konditerinį maišelį su karpytu antgaliu. Paskleisti kremą ant atvėsusių vaflių paviršiaus ir dekoruoti šviežiomis uogomis bei šviežios mėtos lapeliais. Apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis