I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Mieliniai vafliai su balto šokolado kremu


Ingredientai


Jums reikės:

Kremui:

Vafliams:

3 kiaušinių
50 g cukraus
300 ml pieno
10 g šviežių mielių
130 g išlydyto sviesto

Dekoravimui:

Šviežių uogų
Šviežios mėto lapelių
Cukraus pudros
  • 1Prikaistuvyje užvirti grietinėlę ir užpilti ją ant dubenyje suberto šokolado. Gerai išmaišyti, kol šokoladas ištirps ir palikti, kad atvėstų.
  • 2Pašildyti iki 40°C pieną ir jame ištirpinti mieles su 1 arb. š. cukraus.
  • 3Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi. Išlydyti sviestą ir supilti jį į kiaušinių plakinį. Viską gerai perplakti iki vientisos masės. Tada suberti miltus, išmaišyti ir po truputį pilti pieno bei mielių mišinį. Viską gerai išmaišyti iki vientisos skystokos masės. Palikti nakčiai šaldytuve, kad tešla subręstų.
  • 4Kepti įkaitintoje ir aliejumi išteptoje vaflinėje iki auksinio atspalvio. Neperkepti: vafliai turi būti iš išorės traškūs, o viduje - minkšti.
  • 5Atvėsusią grietinėlės ir šokolado masę išplakti iki standžių putų ir sudėti į konditerinį maišelį su karpytu antgaliu. Paskleisti kremą ant atvėsusių vaflių paviršiaus ir dekoruoti šviežiomis uogomis bei šviežios mėtos lapeliais. Apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis