I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Migdoliniai šokolado pyragaičiai „Financier“


Ingredientai


Jums reikės:

Pyragaičiams:

150 g cukraus
8 kiaušinių baltymų
1 arb. š. kukurūzų krakmolo
Žiupsnelio druskos

Dekoravimui:

1 citrinos žievelės
Šviežių uogų (aviečių, šilauogių ar kitų)
  • 1Nedideliame prikaistuvyje užvirti grietinėlę, nukelti nuo kaitros, suberti šokoladą ir maišyti kol ištirps. Palikti, kad atvėstų.
  • 2Baltymus išplakti kartu su cukrumi iki blizgių standžių putų.
  • 3Dubenyje sumaišyti birius produktus: migdolų miltus, kukurūzų krakmolą ir kakavos miltelius. Įberti mažą žiupsnelį druskos. Suberti juos atsargiai į išplaktus baltymus ir lėtai išmaišyti.
  • 4Tada iš lėto supilti pravėsusią šokolado masę ir vėl gerai išmaišyti.
  • 5Gautą masę sudėti į konditerinį maišelį ir užpildyti turimas keksiukų formeles iki pusės.
  • 6Kepti iki 170°C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
  • 7Iškepusius išimti iš formelių ir atvėsinti. Tada išdėlioti juos ant porcijinių padėkliukų arba mažų lėkštučių.
  • 8Ant kiekvieno pyragėlio gražiai uždėti po arbatinį šaukštelį maskarponės sūrio, užtarkuoti citrinos žievėlės. Dekoruoti šviežiomis uogomis ir apibarstyti netirpia cukraus pudra.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis