I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Mini brownies su vaniliniu baltojo šokolado kremu


Ingredientai


Šokoladiniam biskvitui reikės:

150 g sviesto
2 kiaušinių
185 g drėgno rudojo cukraus

Kremui reikės:

225 g pieno

Papuošimui:

Karamelizuotų riešutų
  • 1Sviestą ištirpinti, nukelti nuo kaitros ir įberti šokoladą. Maišyti, kol jis išsilydys. Atskirame dubenyje gerai sumaišyti visus birius ingredientus. Per tą laiką spėjo pravėsti sviesto ir šokolado masė ir jau galima į ją po vieną mušti kiaušinius ir maišyti šluotele. Supilti birius ingredientus ir maišyti, kol susijungs į vientisą masę.
  • 2Į nenidelius kepimo žiedus, pateptus sviestus ir pabarstytus miltais, pilti tešlą ir užlyginti paviršių. Galima naudoti ir silikonines keksiukų formeles. Kepti iki 170°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
  • 3Kremui pakaitinti grietinėlę su pienu iki virimo. Į atskirą indą supilti šokoladą, įdėti išbrinkitus želatinos lakštus ir užpilti karšta grietinėle su pienu. Maišyti, kol šokoladas išsilydys ir masė taps vientisa. Įpilti šlakelį vanilės ir dar permaišyti. Kremą supilti į skardelę, uždengti maistine plėvele, kad ji liestųsi su paviršiumi, ir palikti šaldytuve, kol atvės. Tuomet išplakti, kad kremas taptų purus.
  • 4Konditerinio maišelio pagalba kremą išspausti ant atvėsusių biskvitų. Šiek tiek užberti kakavos ir karamelizuotų riešutų.

Skanaus!


Panašūs receptai

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis