I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Mini brownies su vaniliniu baltojo šokolado kremu


Ingredientai


Šokoladiniam biskvitui reikės:

150 g sviesto
2 kiaušinių
185 g drėgno rudojo cukraus

Kremui reikės:

225 g pieno

Papuošimui:

Karamelizuotų riešutų
  • 1Sviestą ištirpinti, nukelti nuo kaitros ir įberti šokoladą. Maišyti, kol jis išsilydys. Atskirame dubenyje gerai sumaišyti visus birius ingredientus. Per tą laiką spėjo pravėsti sviesto ir šokolado masė ir jau galima į ją po vieną mušti kiaušinius ir maišyti šluotele. Supilti birius ingredientus ir maišyti, kol susijungs į vientisą masę.
  • 2Į nenidelius kepimo žiedus, pateptus sviestus ir pabarstytus miltais, pilti tešlą ir užlyginti paviršių. Galima naudoti ir silikonines keksiukų formeles. Kepti iki 170°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
  • 3Kremui pakaitinti grietinėlę su pienu iki virimo. Į atskirą indą supilti šokoladą, įdėti išbrinkitus želatinos lakštus ir užpilti karšta grietinėle su pienu. Maišyti, kol šokoladas išsilydys ir masė taps vientisa. Įpilti šlakelį vanilės ir dar permaišyti. Kremą supilti į skardelę, uždengti maistine plėvele, kad ji liestųsi su paviršiumi, ir palikti šaldytuve, kol atvės. Tuomet išplakti, kad kremas taptų purus.
  • 4Konditerinio maišelio pagalba kremą išspausti ant atvėsusių biskvitų. Šiek tiek užberti kakavos ir karamelizuotų riešutų.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis