I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Morenginiai blyneliai su bananais ir šokoladiniu padažu


Ingredientai


Jums reikės:

Blyneliams reikės:

2 kiaušinių baltymų
2 kiaušinių trynių
1,5 valg. š. cukraus
0,5 arb. š. druskos
Šlakelis aliejaus kepimui

Įdarui reikės:

1 banano

Padažui ir dekoravimui reikės:

50 g šaldytų aviečių
Šviežių uogų
  • 1Baltymus išplakti su 1 valg. š. cukraus iki standžių putų. Trynius išsukti su 0,5 valg.š. cukraus ir riešutų pasta. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska, suberti į trynių masę, išmaišyti iki vientisos konsistencijos. Iš lėto sujungti trynių masę su išplaktais baltymais.
  • 2Įkaitintą keptuvę patepti aliejumi ir formuoti blynelius: sluoksnis tešlos, banano riekelės, šokolado gabaliukai ir vėl tešlos sluoksnis. Kepti ant silpnos ugnies po 5 minutes iš abiejų pusių uždengtoje keptuvėje.
  • 3Padažui užvirti grietinėlę, nukelti nuo kaitros, suberti į ją šokoladą ir šaldytas avietes. Maišyti kol viskas ištirps iki vientisos spalvos masės. Padažu užpilti iškeptus blynelius, pabarstyti cukraus pudra ir dekoruoti šviežiomis uogomis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis