I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Morenginiai blyneliai su bananais ir šokoladiniu padažu


Ingredientai


Jums reikės:

Blyneliams reikės:

2 kiaušinių baltymų
2 kiaušinių trynių
1,5 valg. š. cukraus
0,5 arb. š. druskos
Šlakelis aliejaus kepimui

Įdarui reikės:

1 banano

Padažui ir dekoravimui reikės:

50 g šaldytų aviečių
Šviežių uogų
  • 1Baltymus išplakti su 1 valg. š. cukraus iki standžių putų. Trynius išsukti su 0,5 valg.š. cukraus ir riešutų pasta. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska, suberti į trynių masę, išmaišyti iki vientisos konsistencijos. Iš lėto sujungti trynių masę su išplaktais baltymais.
  • 2Įkaitintą keptuvę patepti aliejumi ir formuoti blynelius: sluoksnis tešlos, banano riekelės, šokolado gabaliukai ir vėl tešlos sluoksnis. Kepti ant silpnos ugnies po 5 minutes iš abiejų pusių uždengtoje keptuvėje.
  • 3Padažui užvirti grietinėlę, nukelti nuo kaitros, suberti į ją šokoladą ir šaldytas avietes. Maišyti kol viskas ištirps iki vientisos spalvos masės. Padažu užpilti iškeptus blynelius, pabarstyti cukraus pudra ir dekoruoti šviežiomis uogomis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis