I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Nekeptas maskarponės sūrio ir šokolado tortas


Ingredientai


Jums reikės:

Tortui:

350 g avižinių sausainių
100 sviesto
1 žaliosios citrinos (laimo)
150 g cukraus pudros
1 arb. š. vanilinio cukraus

Dekoravimui:

1 valg. š. cukraus pudros
Šviežių aviečių arba kitų uogų
Juodojo šokolado pabarstukų arba drožlių
  • 1Sausainius susmulkinti iki smulkių trupinių ir įtarkuoti į juos žaliąją dalį laimo žievelės. Trupinius užpilti išlydytu sviestu ir gerai išmaišyti. Suberti juos į kepimo formą, išlyginti ir nuo vidurio suspausti, kad susidarytų aukštesnė sienelė ties formos kraštais. Įdėti į šaldytuvą 10 minučių, kad sustingtų.
  • 2Prikaistuvyje pašildyti maskarponės sūrį, kad suskistėtų. Perpilti maskarponės sūrį į atskirą dubenį, suberti cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti. Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą ir iš lėto supilti jį į maskarponės masę nuolat maišant. Išmaišyti iki vientisos masės ir supilti ant sustingusio sausainių pagrindo. Įdėti į šaldytuvą gerai valandai arba net nakčiai.
  • 3Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standžių putų. Konditerinio maišelio pagalba dekoruoti sustingusio torto paviršių. Išdėlioti šviežias avietes arba kitas uogas, apibarstyti cukraus pudra bei juodojo šokolado drožlėmis arba pabarstukais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis