I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Orkaitėje kepta dorada su polenta


Ingredientai


Jums reikės:

2 doradų
1-2 paprikų
500 ml pieno
500 ml vandens
Žiupsnelio druskos
Persilado prieskonių
  • 1Išvalytą žuvį įtrinti persilado prieskoniais, padėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir pašlakstyti alyvuogių aliejumi. Kepti 21 minutę iki 160°C įkaitintoje orkaitėje.
  • 2Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais. Keptuvėje įkaitinti šlakelį alyvuogių aliejaus, įberti persilado prieskonių ir sudėti papriką. Pakepinti ant aukštos kaitros, kol paprika pašviesės ir nukelti nuo viryklės.
  • 3Prikaistuvyje užvirti pieno ir vandens mišinį, suberti polentą ir nuolat maišant pavirti iki 5 minučių, kol polenta sutirštės. Nukelti nuo kaitros, įpilti rūkyto alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišyti. Tada suberti pakepintą papriką ir vėl gerai išmaišyti.
  • 4Žuvį patiekti kartu su polenta.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis