I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pasiflorų sufle su baltojo šokolado padažu


Ingredientai


Jums reikės:

70 g sviesto
220 g pieno
5 kiaušinių trynių
50 g cukraus
5 kiaušinių baltymų
50 g cukraus
Sviesto (formelėms ištepti)
Cukraus (formelėms pabarstyti)

Baltojo šokolado padažui:

  • 1Kepimo formelių vidų ištepti sviestu, apibarstyti cukrumi ir sudėti į šaldytuvą.
  • 2Ištirpinti sviestą, suberti į jį miltus ir cukrų. Viską gerai išmaišyti. Toliau kaitinant po truptį pilti pieną ir nuolat maišyti šluotele. Kaitinti ir maišyti, kol masė taps vientisa ir sutirštės. Nukelti nuo kaitros ir maišant supilti kambario temperatūros trynius, pasiflorų tyrę ir gerai išmaišyti. Masę šiek tiek atvėsinti.
  • 3Kiaušinių baltymus išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Suversti juos į pravėsusią masę ir atsargiai išmaišyti. Užpildyti iš šaldytuvo išimtas formeles ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
  • 4Kol kepa sufle, galima pasiruošti padažą. Pakaitinti grietinėlę iki virimo, nukelti nuo vyryklės, supilti baltąjį šokoladą ir maišyti, kol ištirps.
  • 5Iškepus sufle ją reikia skanauti iš karto, pagardinus baltojo šokolado padažu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis