I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais


Sušilus orams tikrai vis mažiau laiko norisi praleisti gaminant, tad sudėtingesnius patiekalus paliekame šaltiems rudens vakarams ir siūlome stoti prie grilio. Neįprasta, tačiau gaivi ir vasara kvepianti pica su smidrais patiks visiems, kurie ieško naujų skonių ir nebijo eksperimentuoti. Geriausia dalis, kad šią picą pasigaminsite super greitai, nes GARDU GARDU parduotuvėje galite rasti išties puikių, keptų picos padų, kurie sutrumpina gamyba vos iki kelių minučių. Belieka tik įkaitinti grilį.

Ingredientai


Dvejoms picoms reikės:

Keleto šakelių šviežio čiobrelio
0,5 vnt. citrinos žievelės
Šiek tiek šviežiai maltų juodųjų pipirų
2 vnt. picos padų Pizza Palla
2 vnt. ryšulėlių smidrų
Šiek tiek mocarelos sūrio
Keleto gabalėlių vytinto kumpio
Šiek tiek čili pipiro
  • 1Į dubenį sudėkite kreminį sūrį, suberkite susmulkintą čiobrelį, įtarkuokite citrinos žievelės, įberkite šiek tiek šviežiai maltų juodųjų pipirų ir gerai viską išmaišykite.
  • 2Smidrus nuplukite, nulaužkite jų galus ir dėkite į verdantį vandenį kelioms minutėms, kad šiek tiek suminkštėtų. Kiek laiko laikyti smidrus karštame vandenyje priklausys nuo jūsų naudojamų smidrų storio. Ploniems užteks ir minutės, storesniems reikės apie 3 minučių.
  • 3Ant mažiau paskrudusios picos pado pusės tepkite paruoštą kreminį sūrį, išdėliokite smidrus, paskirstykite plėšytą mocarelą ir dėkite kepti į iki 200 - 220 ºC laipsnių įkaitintą grilių su deflektoriumi, ir kepkite tiesiai ant grotelių 5-6 minutes.
  • 4Ant iškepusios picos paskirstykite vytinto kumpio, užberkite riekelėmis smulkinto čili pipiro ir apšlakstykite šlakeliu kokybiško alyvuogių aliejaus.

Skanaus!


Panašūs receptai

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Turkiško stiliaus picos užkandis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pikantiški chorizo kroketai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Argentinietiškas sumuštinis su chorizo ir čimičiuri

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Brie sūris keptas duonos kepale

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pikantiški kimchi blynai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti įdaryti velniški kiaušiniai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Netikras zuikis įdarytas kiaušiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lašišos tartaras su vasabi avokadu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Meksikietiškos enčilados su plėšyta kiauliena ir sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bao bandelės su plėšyta hoisin antiena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis