I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais


Sušilus orams tikrai vis mažiau laiko norisi praleisti gaminant, tad sudėtingesnius patiekalus paliekame šaltiems rudens vakarams ir siūlome stoti prie grilio. Neįprasta, tačiau gaivi ir vasara kvepianti pica su smidrais patiks visiems, kurie ieško naujų skonių ir nebijo eksperimentuoti. Geriausia dalis, kad šią picą pasigaminsite super greitai, nes GARDU GARDU parduotuvėje galite rasti išties puikių, keptų picos padų, kurie sutrumpina gamyba vos iki kelių minučių. Belieka tik įkaitinti grilį.

Ingredientai


Dvejoms picoms reikės:

Keleto šakelių šviežio čiobrelio
0,5 vnt. citrinos žievelės
Šiek tiek šviežiai maltų juodųjų pipirų
2 vnt. picos padų Pizza Palla
2 vnt. ryšulėlių smidrų
Šiek tiek mocarelos sūrio
Keleto gabalėlių vytinto kumpio
Šiek tiek čili pipiro
  • 1Į dubenį sudėkite kreminį sūrį, suberkite susmulkintą čiobrelį, įtarkuokite citrinos žievelės, įberkite šiek tiek šviežiai maltų juodųjų pipirų ir gerai viską išmaišykite.
  • 2Smidrus nuplukite, nulaužkite jų galus ir dėkite į verdantį vandenį kelioms minutėms, kad šiek tiek suminkštėtų. Kiek laiko laikyti smidrus karštame vandenyje priklausys nuo jūsų naudojamų smidrų storio. Ploniems užteks ir minutės, storesniems reikės apie 3 minučių.
  • 3Ant mažiau paskrudusios picos pado pusės tepkite paruoštą kreminį sūrį, išdėliokite smidrus, paskirstykite plėšytą mocarelą ir dėkite kepti į iki 200 - 220 ºC laipsnių įkaitintą grilių su deflektoriumi, ir kepkite tiesiai ant grotelių 5-6 minutes.
  • 4Ant iškepusios picos paskirstykite vytinto kumpio, užberkite riekelėmis smulkinto čili pipiro ir apšlakstykite šlakeliu kokybiško alyvuogių aliejaus.

Skanaus!


Panašūs receptai

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultinga vištienos krūtinėlė su aromatingu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Miso grikiai su grybais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kreminė moliūgų sriuba su krevetėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Dešrelės su ypatingu padažu ir bulvių koše

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi čeburekai su aviena

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rudeninis vištienos troškinys su grybais ir sviestiniais pyragėliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rikotos virtinukai gnudi su raudonuoju pesto

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Spaghetti su sultingais jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis