I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pieninio šokolado triufeliai su kava ir druska


Ingredientai


Jums reikės:

200 g sviesto
Gera sauja kavos pupelių
Žiupsnelis rupios jūros druskos
  • 1Kavos pupeles suberti į konditerinį maišelį ir sunkaus daikto pagalba sutraiškyti. Sutraiškytas pupeles suberti į prikaistuvį ir užpilti grietinėle. Užvirti, nukelti nuo ugnies ir palikti, kol atvės. Išlydyti pieninį šokoladą. Supilti per sietelį grietinėlę ir išmaišyti. Tada nuolat maišant po truputį sudėti kambario temperatūros sviestą ir išmaišyti iki vientisos masės. Supilti į formą be dugno, apibarstyti rupia jūros druska ir palikti valandai šaldytuve, kad sustingtų. Sustingusią masę išimti iš formos ir supjaustyti norimo dydžio kubeliais. Kubelius apvolioti kakavos milteliais. Laikyti vėsiai.

Skanaus!


Panašūs receptai

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis