I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pistacijų „Crème brûlée“ su braškių ledais


Ingredientai


Jums reikės:

„Crème brûlée“:

100 g pieno
60 g cukraus
50 g cukraus karamelizavimui

Ledams:

500 g šaldytų braškių
50 g cukraus pudros
  • 1Kartu puode užvirti grietinėlę ir pieną. Kambario temperatūros kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, įdėti pistacijų pastos ir dar kartą perplakti. Nuolat maišant po truputį su pauzėmis pilti užvirusį grietinėlės ir pieno mišinį. Išmaišyti iki vientisos masės, kurią supilti atgal į puodą ir pastatyti vėl ant ugnies. Maišant kaitinti iki pradės garuoti.Tada nukelti nuo ugnies ir išpilstyti masę į norimus indelius. Indelius sustatyti į skardą. Ant skardos užpilti vandens, kad apsemtų du trečdalius indelių aukščio. Kepti iki 120°C įkaitintoje orkaitėje vieną valandą. Iškepusią atvėsinti, apibarstyti „Crème brûlée“ paviršių cukrumi ir karamelizuoti.
  • 2Šaldytas braškes ir cukraus pudrą suberti į smulkintuvą ir sumalti. Supilti grietinėlę ir dar kartą permalti. Šaukšto pagalba formuoti ritinėlius ir patiekti kartu su „Crème brûlée“.

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis