I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Polentos ir ožkos sūrio vafliai


Ingredientai


Jums reikės:

3,5 stiklinės pieno (atskirai)
3 valg. š. kukurūzų krakmolo
1 kiaušinio
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio pipirų
Žiupsnelio džiovinto raudonėlio
  • 1Giliame inde išplakti kreminį ožkos sūrį iki vientisos masės. Įpilti 0,5 stiklinės pieno ir dar kartą perplakti iki vientisos kreminės masės.
  • 2Ant vidutinės kaitros prikaistuvyje pakaitinti pieną. Prieš pienui pradedant kunkuliuoti, nuolat maišant šluotele lėtai suberti polentą. Maišyti maždaug apie 4-5 minutes, kol masė pradės atkibti nuo prikaistuvio sienelių.
  • 3Sudėti polentos masę į ožkos sūrio masę ir gerai išmaišyti. Įberti druskos, pipirų pagal skonį, suberti raudonėlį, miltus ir kukurūzų krakmolą. Įmušti kiaušinį. Vėl viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Kepti įkaitintoje vaflių keptuvėje.
  • 4Patiekti su graikišku jogurtu arba kitais mėgstamais pagardais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis