I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pomidorinė sriuba su kokosų pienu


Ingredientai


Jums reikės:

5 vnt. vidutinio dydžio pomidorų
3 česnako skiltelių
2 svogūnų
Šviežio baziliko
Šviežio rozmarino
Šviežio čiobrelio
MAGGI vištienos sultinio
1 skardinės kokosų pieno;
1 vnt. ciabatta
Druskos ir pipirų
  • 1Pomidorus supjaustyti stambiais gabalėliais. Česnako skilteles nulupti ir paspausti su peiliu, kad geriau išsiskirtų sultys. Svogūną supjaustyti taip pat stambiai. Vską sudėti į kepimo skardą, pašlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska, pipirais ir uždėti kelias šakeles šviežio čiobrelio. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min., kol pomidorai suminkštės.
  • 2Kol pomidorai kepa, galima pasiruošti duonelę.Cibatta duoną supjaustyti riekelėmis ir sudėti į skardą. Nulupti kelias česnako skilteles, jas paspausti peiliu ir patrinti duonos riekeles, taip pat apiberti rozmarino lapeliais. Prieš pat kepimą apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Kepti 180°C temperatūroje 5-7 min.
  • 3Užvirti 0,5 l vandens ir įmesti MAGGI vištienos sultinio kubelį, maišyti, kol ištirps. Į atskirą puodę įpilti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir supilti konservuotų pomidorų padažą. Jam sušilus įpilti kelis samčius sultinio (priklausomai, kokio tirštumo norite) ir palikti pasitroškinti. Iškepusius pomidorus supilti į puodą (čiobrelių šakeles ištraukti). Viską permalti blenderiu iki vientisos masės. Supilti kokosų pieną ir išmaišyti.
  • 4Sriubą patiekti su šlakeliu balzaminio acto, šiek tiek tarkuoto parmezano sūrio, šakele baziliko ir paskrudusia ciabatta duonele.

Skanaus!


Panašūs receptai

Glazūruota karka su slyvomis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Brownie su lazdyno riešutų kremu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Braškių ir mocarelos salotos su džiovintomis alyvuogėmis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Vištiena kokosų pieno padaže

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Gaivios salotos su antienos confit

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Ukrainietiškos bandelės “pampuškos”

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Šokolado ir kavos keksiukai

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Grilinta vištiena su brokolių garnyru

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Tigrinės krevetės su aštriu mangų ir česnako padažu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Saldūs avinžirnių pyragaičiai

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Sūrio ir špinatų vyniotinis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Lašišos kepsnys su anakardžių ir vynuogių padažu

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Azijietiška vištiena su duonos plutele

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Lašišos kepsneliai su gaiviomis salotomis

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Cinamoniniai sausainiai su obuoliais “vikšriukai”

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

Varškės apkepas

Autorius: GARDU GARDU šefų klubas

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis