I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Prancūziški Siuzetės blyneliai


Ingredientai


Lietiniams blyneliams reikės:

55 g sviesto
300 g pieno
3 kiaušinių

Padažui reikės:

1 didelio apelsino
80 g vandens
100 g cukraus
150 g sviesto
50 g apelsinų likerio
  • 1Ištirpinti sviestą, atvėsinti ir kartu su kitais blynelių ingredientais išplakti iki vientisos tešlos. Į įkaitintą keptuvę įdėti šiek tiek sviesto ir jam ištirpus riebalų perteklių pašalinti popieriniu rankšluosčiu. Į ją pilti po samtelį tešlos ir paskirstyti per visą keptuvę. Kepti iš abiejų pusių.
  • 2Nuo apelsinų nupjauti žievelės oranžinę dalį ir susmulkinti plonais šiaudeliais. Keptuvėje užvirti vandenį ir jame ištirpinti cukrų. Suberti apelsino žievelę. Šiek tiek pakaitinti ir sudėti sviestą. Virinti, kol ištirps. Sulankstyti 4 blynelius į keturias dalis taip, kad gautųsi trikampėliai. Juos dėti į keptuvę su sirupu. Kepant keptuvę judinti, kad sirupas pilnai apsemtų blynelius. Ant viršaus užpilti apelsinų likerio ir uždegti. Tai yra tradicinis
  • 3Rekomenduojama valgyti su ledais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis