I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Prancūziškos kanelės


Ingredientai


Jums reikės:

500 ml pieno
3 kiaušinių trynių
1 kiaušinio
250 g cukraus
50 g sviesto
0,5 valg. š. vanilinio cukraus su vanilės sėklytėmis
0,5 arb. š. druskos
25 ml romo
  • 1Prikaistuvyje užvirti pieną kartu su vaniliniu cukrumi. Įdėti sviestą ir maišyti, kol ištirps.
  • 2Į vieną dubenį įmušti kiaušinį ir sudėti trynius. Kitame gilesniame dubenyje sumaišyti miltus kartu su cukrumi. Po truputį pilti į miltų mišinį kiaušinius ir nuolat maišyti šluotele. Kai tešla sušoka į vieną gabalą ir sunkiai maišosi, po truputį pilti užvirusį pieną ir vėl nuolat maišyti šluotele. Pabaigoje supilti romą ir įberti druskos. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Geriausia tešlą užmaišyti iš vakaro ir palikti šaldytuve, kad subręstų.
  • 3Kanelių formeles ištepti minkštu sviestu ir padėti į šaldiklį 10 minučių. Tada užpildyti jas tešla ne iki pačio viršaus – maždaug du trečdalius kiekvienos formelės.
  • 4Pirmas 15 minučių kepti iki 220°C įkaitintoje orkaitėje ant pačios žemiausios lentynos ir nustačius apatinį kaitinimą. Po 15 minučių sumažinti temperatūrą iki 200°C, nustatyti kaitinimą iš apačios ir viršaus bei kepti 35 minutes.
  • 5Iškepusias kaneles iš karto išimti iš formelių ir leisti atvėsti.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis