I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Romantikos karaliai „Morengai“


Ingredientai


Saldžius ir lengvus prancūziškus morengus siųskite savo artimiesiems it oro bučinius. Tirpstantis burnoje skanėstas pradžiugins ir smaližius, ir desertų gurmanus. Jums tikrai pavyks!

Kruopščiai suruoškite šiuos produktus:

330 g cukraus
75 g vandens
  • 1Kiaušinių baltymus sumaišykite su 30 g cukraus ir viską gerai išplakite. Iš likusio 300 g cukraus bei vandens išvirkite sirupą. Jis turi būti 115 °C temperatūros. Tuomet sirupą lėtai pilkite ant plaktų baltymų ir viską kartu plakite, kol masė atvės. Skardoje formuokite būsimus morengus ir džiovinkite juos 100 °C temperatūroje 25–30 min.
  • 2Na ir maloniausia dalis – morengų tirpimas burnoje!

Skanaus!


Panašūs receptai

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis