I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Romantikos karaliai „Morengai“


Ingredientai


Saldžius ir lengvus prancūziškus morengus siųskite savo artimiesiems it oro bučinius. Tirpstantis burnoje skanėstas pradžiugins ir smaližius, ir desertų gurmanus. Jums tikrai pavyks!

Kruopščiai suruoškite šiuos produktus:

330 g cukraus
75 g vandens
  • 1Kiaušinių baltymus sumaišykite su 30 g cukraus ir viską gerai išplakite. Iš likusio 300 g cukraus bei vandens išvirkite sirupą. Jis turi būti 115 °C temperatūros. Tuomet sirupą lėtai pilkite ant plaktų baltymų ir viską kartu plakite, kol masė atvės. Skardoje formuokite būsimus morengus ir džiovinkite juos 100 °C temperatūroje 25–30 min.
  • 2Na ir maloniausia dalis – morengų tirpimas burnoje!

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis