I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Rožiniai „Macarons“ sausainiai


Ingredientai


Norintiems namuose sukurti prancūzišką romantiką, nepakenks žvakių šviesoje patiekti Lietuvoje jau spėjusius išpopuliarėti „Macarons“ sausainius. Skamba sudėtingai? O jūs pabandykite!

Šiam desertui pagaminti reikės:

330 g cukraus
300 g cukraus pudros
75 g vandens
  • 1110 g kiaušinių baltymų sumaišykite su dažais ir 30 g cukraus ir viską išplakite iki standžių putų. Iš 300 g cukraus ir vandens išvirkite sirupą. Jis turi būti 115°C temperatūros. Paruoštą sirupą lėtai įmaišykite į plakamus baltymus ir viską kartu plakite, kol masė atvės. Tuomet persijokite cukraus pudrą. Sumaišykite ją su migdolų miltais ir 110 g kiaušinių baltymų. Į gautą masę įmaišykite prieš tai išplaktą morengą (kiaušinio baltymus) ir maišykite, kol nauja masė ims „plaukti“.
  • 2Tuomet ant silikoninio kilimėlio formuokite norimos formos sausainėlius ir kepkite juos 150 °C temperatūroje apie 12–14 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

1
    1
    Krepšelis
    Vaisių pektinas NH (500 g)
    1 X 38,99  = 38,99