I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Sluoksniuotos tešlos užkandžiai su sūrio lazdelėmis


Ingredientai


Jums reikės:

500 g bemielės sluoksniuotos tešlos
4 riekelės vytinto kumpio
16 griežinėlių mėgstamos dešros (saliamio ir čioriso)
12 sūrio lazdelių
1 kiaušinio
Prieskonių: persilado
Žiupsnelio miltų
  • 1Ant darbastalio pabarstyti miltų ir patiesti 6 mažuosius sluoksniuotos tešlos stačiakampius. Perpjauti juos per pusę skersai. Ant keturių puselių uždėti po kumpio riekelę, ant kitų keturių puselių uždėti po 4 griežinėlius mėgstamos dešros, ant likusių puselių uždėti turimų konservuotų daržovių. Sūrio lazdeles negausiai apvolioti persilado prieskoniuose. Vieną tešlos kraštą išilgai patepti kiaušinio plakiniu ir susukti ritinėlį bei užspausti, kad kitas tešlos kraštas priliptų prie kiaušinio plakinio. Ritinėlių viršuje skersai peiliu padaryti negilias įpjovas ir ištepti paviršių kiaušinio plakiniu. Galima supjaustyti ritinėlius 3-4 cm storio gabaliukais prieš kepimą arba po jo. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol gražiai apskrus.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis