I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladinė tarta su riešutiniu kremu Namelaka


Ingredientai


Riešutiniam kremui Namelaka reikės:

150 g pieno
25 g vandens

Šokoladinei tartaletei reikės:

130 g sviesto
100 cukraus
3 kiaušinių trynių
1 šaukšto vandens

Traškiam įdarui reikės:

Papuošimui reikės:

Šilauogių
Aviečių
Cukraus pudros
  • 1Kremui išbrinkinti želatinos lakštus vandenyje. Pieną užvirti kartu su grietinėle, įdėti želatiną, supilti šokoladoą, palikti pratirpti kelias minutes, tuomet permaišyti iki šokoladas ištirps. Įmaišyti riešutinę pastą ir dar kartą permaišyti/sublenderiuoti iki vientisos masės. Uždengti maistine plėvele ir palikti 12 val. subręsti šaldytuve. Prieš naudojant išplakti lopetėle.
  • 2Tešlai sumaišyti sausus produktus. Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su birių produktų mišiniu. Į masę palaipsniui supilti trynius ir maišyti iki vientisos masės. Įpilti šaukštą vandens ir dar kartą permaišyti. Tešlą suvynioti į plėvelę ir dėti atvėsti ir „pailsėti“. Geriausia tešlą šaldytuve palaikyti 24 val. Tešlą iškočioti 5 mm storio, dėti į sviestu išteptą formą ir kepti 180°C temperatūroje apie 9min.
  • 3Traškiam įdarui gerai išmaišyti lazdyno riešutų pastą su karamelizuotaisdribsniais konditerijai.
  • 4Traškų įdarą sudėti į tartaletę ir išlyginti. Padėlioti šiek tiek uogų. Konditerinio maišelio ir apvalaus antgalio pagalba kremu užpildyti tartaletę.
  • 5Dekoruoti avietėmis, šilauogėmis, karamelizuotais lazdyno riešutais ir netirpia cukraus pudra.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis