I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladinės tartaletės su pasiflorų karamelės įdaru


Ingredientai


Jums reikės:

Įdarui:

230 g cukraus
160 g sviesto
100 g skrudintų smulkintų pekano riešutų

Papuošimui:

300 g grietinėlės
2 arb. š. cukraus
1 skardinės konservuotų persikų puselių
  • 1Į prikaistuvį po truputį įberti cukraus ir kaitinti. Sukamaisiais judesiais judinti prikaistuvį ir lydyti cukrų. Kai dalis įberto cukraus išsilydo, įberti dar šiek tiek. Svarbu nemaišyti cukraus jokiu įrankiu, nes gali sušokti. Kartoti veiksmus, kol subersite visą cukrų ir jis pilnai ištirps.
  • 2Kitame prikaistuvyje užvirti pasiflorų tyrę ir ją iš lėto supilti į ištirpusio cukraus masę bei nuolat maišyti iki vientisos masės. Po gabaliuką dėti sviestą ir nesustoti maišyti, kol jis pilnai ištirps. Tada sudėti maskarponės sūrį ir vėl viską gerai išmaišyti iki vientisos masės (galima pasinaudoti elektriniu smulkintuvu, kad gautųsi tolygi masė).
  • 3Į kiekvieną tartaletę įdėti po žiupsnelį riešutų ir užpildyti iki viršaus pasiflorų karamelės mase. Įdėti į šaldytuvą keletui valandų, kad įdaras pilnai sustingtų.
  • 4Tartaletėms sustingus, išplakti grietinėlę su cukrumi iki standžių putų ir sudėti ją į konditerinį maišelį su karpytu antgaliu.
  • 5Ant kiekvienos tartaletės paviršiaus išdėlioti po persiko puselę ir kraštus aplink ją dekoruoti plakta grietinėle.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis