I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladiniai apelsinų cukatai


  • 1Paprastas variantas: išlydyti šokoladą inde, įmerktame į karštą vandenį. Apelsinų cukatus pamerkti porai sekundžių į išlyditą šokoladą ir padėti ant lėkštės (padėkliuko), aptiestos kepimo popieriumi. Leisti šokoladui sustingti.
  • 2Profesionalesnis variantas: ištemperuoti šokoladą, kad kakavos sviestas kristalizuotųsi ir sustingusi šokolado plytelė būtų kieta, traški bei blizganti. Įberti keletą šokolado tablečių į stiklinį ar plastikinį indą, tinkantį mikrobangų krosnelėms. Įdėti indą į mikrobangų krosnelę ir ištirpdyti šokolado tabletes nustačius 800-1000 W rėžimą. Išimti indą iš mikrobangų krosnelės kas 15-20 sekundžių ir gerai pamaišyti, kad tolygiai pasiskirstytų tirpstančių šokolado tablečių temperatūra ir nepradėtų svilti. Kartoti šią procedūrą iki šokolado tabletės beveik ištirps, tačiau keletas mažų šokolado gabalėlių dar turi matytis inde. Tada gerai išmaišyti iki vientisos tirštos masės. Apelsinų cukatus pamerkti porai sekundžių į išlyditą šokoladą ir padėti ant lėkštės (padėkliuko), aptiestos kepimo popieriumi. Leisti šokoladui sustingti.
  • 3Tai puikus būdas pradžiuginti artimuosius skaniais šventiniais užkandžiais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis