I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladiniai sausainiai be miltų


Vos penki ingredientai, jokių miltų, minimalios pastangos ir jau skanaujat nuostabius šokoladinius sausainius, kuriems pikantiškumo suteikia "Maldon" druska patarimas: išsikepkite daugiau, jie tiesiog dingsta nuo stalo.

Ingredientai


Jums reikės:

70 g sviesto
2 vnt. didelių kiaušinių
150 g cukraus
Šiek tiek druskos dribsnių „Maldon“
  • 1Garų vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą kartu su sviestu iki vienalytės masės.
  • 2Kambario temperatūros kiaušinius išplakite kartu su cukrumi iki purios, grietinės konsistencijos masės. Į gautą plakinį supilkite ištirpintą ir iki kambario temperatūros atvėsusį šokoladą bei sviestą ir gerai išmaišykite. Išsijotą kakavą sudėkite į anksčiau gautą masę, gerai (bet atsargiai) viską išmaišykite. Sausainių masę įdėkite į šaldytuvą 5-6 minutėms, kad atvėstų ir tik tada su kaušeliu dėliokite sausainius ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi.
  • 3Suformuotus sausainius lengvai apibarstykite druska ir dėkite į iki 180 °C laipsnių įkaitintą orkaitę su vėjelio funkcija ir kepkite apie 8-9 minutes.
  • 4Prieš ragaujant palikite atvėsti iki kambario temperatūros.

Skanaus!


Panašūs receptai

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marokietiški blyneliai su egzotišku pagardu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bandelės „Pynutės“ su moliūgais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Galetė su mėlynėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su vaisine karamele, riešutais ir džiovintais vaisiais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistacinis Baskų sūrio pyragas su naminiu aviečių džemu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis